maanantai 6. tammikuuta 2014

Bestå -viimeinkin!

Harmikseni en napannnut "ennen" -kuvia olohuoneestamme ollenkaan. Lähtötilanteessa meillä oli yksi kirsikanvärinen tv -taso, joka värillään ja massiivisuudellaan imi olohuoneestamme avaruutta. Päätimme hankkia tilalle korkeakiiltovalkoisen tason, joka olisi "kevyempi" vaihtoehto. Aikani vaihtoehtoja katsellen päädyin ehdottamaan T:lle Ikean Bestå -tasoa. Tähän tärkein syy oli tietenkin edullinen hinta, mutta myös se, että tarvittaessa tasoon voi lisätä jatkopaloja ja koota esimerkiksi tasoon sopivan säilytysratkaisun. Tähän kotiin ei nimittäin enää paripuolikalusteita osteta!

Samalla ostimme myös Bestå -kirjahyllyn, johon mapit ja kirjat saatiin kätevästi ovien taakse piiloon. Entisessä kirjahyllysysteemissä häiritsi eniten se, että mapit ja muut paperit retkottivat avohyllyssä epäsiisteinä pinoina. Nyt kaikki on kivasti järjestyksessä -poissa silmistä, poissa mielestä.

Itse kasausoperaatio menikin suhteellisen kivuttomasti. Yhden päivän aikana kaikki osat oli saatu paikoilleen ja nyt vuorossa on vain ylimääräisen tavaran järjestelyä ja siivousta. Vaimo kiittää :)

 TÄSTÄ:




 TÄHÄN:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti