sunnuntai 12. tammikuuta 2014

No se Nellyn tilaus...

...ei sitten mennytkään ihan putkeen ja kaikki tilaamani tuotteet lähtivät palautukseen :(

Zoe Karssenin hihaton collari oli liian nafti. Collarin tulisi olla rento olematta kuitenkaan liian "säkkimäinen" ja tämä oli jotakin muuta. Tilasin koon M, koska pitkähihaisessa collarissa käytän kokoa S. No, kyllähän se päälle meni, mutta oli liian lyhyt. Varsinaisesti tuo ei ehkä olisi haitannut, koska olin kaavaillut käyttäväni paitaa jakun alla. Koska hintaa tälle jäi vielä päälle 40 EUR ajattelin kuitenkin katsoa, josko muita vaihtoehtoja olisi ollut jäljellä.

Isompi pettymys oli River Islandin takki, joka oli malliltaan täydellinen, mutta PIENI. Tilasin tämän koossa M ja kun kotona aloin vetää takkia päälle, ei se sopinut hihoista ollenkaan! Vilkaisin kokolappua, jossa kerrottiin takin olevan 36/10! Mistä lähtien tämä on vastannut M -kokoa?? Tätä ei tietenkään siinä oikeassa koossa ollut enää jäljellä.

Koska olin näiden sovittelujen jälkeen sopivassa "moodissa", päätin palauttaa myös River Islandin pitkähihaisen collarin. En ollut tyytyväinen paidan laatuun, joka oli huomattavasti ohuempi kuin olin ajatellut. Tästä valkoisesta collarista lähestulkoon näkyi läpi!

Ensi kerralla tilaukseen paremmalla onnella. Takin metsästys siis jatkukoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti